Kaliurang Yogyakarta

Wonderful Indonesia

Een favoriete bestemming in de provincieYogyakarta is Kaliurang-eenheuvel Resort op de hellingen van de vulkaan Mount Merapi, die een perfect klimaat biedt voor de ontsnapping.

De stad was diep getroffen door de nieuwste uitbarsting van Mt. Merapi enkele jaren geleden, maar heeft sindsdien hersteld van de nasleep, zelfs het toevoegen van meer toerisme magneten, waarvan sommige worden benadrukt onder!

1.Bewonder het Javaanse Koninklijk erfgoed bij ullen Sentalu Museum

Dit is ieders hoogtepunt voor een reis naar Kaliurang: de ullen Sentalu, een museum geïnitieerd door de familie Haryono en beheerd door de Ulating Blencong Foundation die Foto’s en Details toont over opmerkelijke persoonlijkheden in Java afkomst.Deze bijzondere locatie werd gekozen voor het museum na Javaanse overtuiging dat Mount Merapi als een locatie.

Wonderful Indonesia

Bezoekers mogen hier geen Foto’s maken tijdens de Tour, maar je krijgt alleen kans op foto shots op bepaalde plaatsen.Op deze manier u zich meer richten op het intrigerende verhaal, begeleid door elke kamer en de tentoongestelde collecties.

2.Spirituele toewijding in de Emalta gebeds grotten

Bukit DOA Emalta is een gebedsplaats voor katholieken.Het behoudt 16 gebeds grotten vernoemd naar de profeten van de Bijbel, 48 gebeds kamers, een functie zaal groot genoeg voor 250 individuen, slaapzalen, bibliotheek en de gebeds toren van Habakuk.Het centrum ligt midden in een weelderige groene omgeving in een koude temperatuur van 20-25 graden Celsius, het hele jaar door.

3.Maak kennis met Salak Pondoh, het regionale fruit in Pulesari Tourist Village

Gelanceerd in 2012, zal het toeristische dorp Pulesari je een kans geven om veel te leren over de teelt van de lokale variëteit van de allerbeste Salak genaamd Salak Pondoh.Dat is de favoriete bruinachtig fruit bedekt met epidermis.Dus kijk uit om niet binnen te bijten, of misschien breek je je tand.Het dorp ligt op 400-900 meter boven de zeespiegel en herbergt ook populaire attracties voor toeristen, zoals ADAT pager Bumi, KubroSiswo, jathilan en karawitan performances.

4.Terug naar de natuur in het nationaal park Plawangan Turgo

Ruik de groene geur van karakter in deze enorme buiten grootheid.U zult genieten van een geweldige wandeling naar een panoramisch gebied in het Park–alleen zorg ervoor dat u geschikte kleding en schoenen te bereiden, omdat een verscheidenheid van die bergopwaarts paden zijn strak, glad en de temperatuur kan dalen om te relaxen en afkoelen.Je wilde riffen rond het terrein zien, en dit betekent dat je voorzichtig moet zijn, zodat ze je bezittingen niet grijpen.De Goa Jepang (Japanse grot) is een historische website waar u stoppen en verkennen tijdens uw verblijf.