Documenten Om Mee Te Nemen Tijdens Het Reizen

Met de hulp van onze gids, vandaag zult u ontdekken vele grote geheimen aan het hebben van een succesvolle reis. Pas de informatie toe op uw geplande bestemming om te genieten van een onvergetelijke ervaring. Deze tips en trucs zullen u helpen om tijd en geld te besparen met weinig tot geen werk.

Als je op reis bent, moet je altijd bereid zijn om dingen te laten stelen. Maak vooraf fotokopieën van al uw belangrijke papers. U zelfs elektronische scans van deze documenten uploaden voor gemakkelijke toegang tijdens het reizen. De lokale Amerikaanse ambassade kan u helpen bij het contact met diegenen die thuis zijn, die u noodfondsen kunnen doen of helpen bij het vervangen van uw paspoort, maar niet veel anders.

Als je een pak op een overnachting moet dragen, zorg er dan voor dat het de juiste is. Een wollen pak komt frisser dan een gemaakt van elke andere vezel. Hang het op in de badkamer wanneer je aankomt, draai de douche op warm en sluit de deur; laat het een tijdje stoom en alle rimpels zullen wegvallen. Het ziet er zo goed als nieuw uit.

Als u naar een gebied reist dat een vloeistof beperking heeft op alle vloeistoffen die u zou kunnen verpakken, investeer dan in Bar shampoos en tand poeder. Geloof het of niet, je eigenlijk Bar shampoo en tandpasta vinden die beschikbaar zijn in poedervorm online. Deze items zijn een geweldige manier om vloeibare beperkingen te omzeilen.

Het maken van een vriend van de conciërge maakt uw verblijf in elk hotel een veel veiligere en slimmere ervaring. Deze persoon moet worden begroet en getipt als je leven is afhankelijk van het. De conciërge heeft een schat aan informatie over waar te eten, te spelen, te ontspannen, te winkelen en kan ook; Haal je uit een BIND die je misschien jezelf in terwijl ver van huis.

Vervang het slot op uw bagage door een combinatieslot. Veel stukken bagage worden geleverd met sloten en sleutels. Sleutels verdwalen. Niet dat het belangrijk is. De sluizen zijn zo goedkoop gemaakt, ze kunnen direct worden gebroken. Het zou geen slecht idee zijn om ze helemaal weg te gooien en te vervangen door een steviger combinatieslot.

Deze reis tip gaat uit naar al diegenen die trots zijn om Amerikanen te zijn. Je weet wie je bent en je bent geweldig. Het enige ding is, als je wereldwijd reist, schaam je ons land als je in luide, Flag-zwaaien, onaangenaam gedrag. Je maakt een veel betere ambassadeur voor de VS, als je een poging doet om de culturele en gedragsnormen om je heen te observeren en je volume en acties aan te passen, dienovereenkomstig.

Reserveer uw reserveringen en vluchten met de exacte naam weergegeven op uw overheidsidentificatie kaart. Hoewel u normaalgesproken met een bijnaam of middelste naam gaan, gebruikt u voor het maken van tickets uw voornaam. Kleine naam verschillen kunnen een enorme hoofdpijn zijn bij het proberen door de beveiliging te komen, vooral in het buitenland, waar het niet duidelijk is dat Bill kort is voor William.

Zorg ervoor dat uw verzekering u op vakantie dekt. U bijvoorbeeld genieten van dekking voor vluchten die worden geannuleerd, zolang ze zijn afgeschreven van uw kaart. Het is de moeite waard om uw tijd om wat onderzoek te doen voordat u vertrekt.

Als je op een cruise gaat, pak dan een Tackle box en bewaar je waardevolle spullen erin. Cruises hebben vaak veel dieven aan boord en u wilt geen risico lopen om iets belangrijker voor u te verliezen. Dieven negeren vaak zoiets als een Tackle box, waardoor je waardevolle spullen veilig blijven.

Nu dat je hebt ontdekt over de geheimen van het hebben van een succesvolle reis Neem een moment om te zien hoe je ze direct toepassen op uw geplande bestemming. Geniet van een betere voorbereiding op alles wat je weg komt. Gebruik deze tips om herinneringen op te bouwen die je voor de rest van je leven zult onthouden.