4 eigenzinnige hotels in Yogyakarta voor een off-the-Wall ervaring  

Wonderful Indonesia

Nou, Yogyakartaheeftnietalleen veel plaatsen om te verblijven om je reis te belonen, maar ook eigenzinnige hotels die heel ‘ Instagrammable ‘ zijn en verheugend naar de ogen en het hoofd.

We hebben een lijst samengesteld van de vier eigenzinnige hotels in de stad om uw verblijf onvergetelijk te maken.De bonus? Elk van deze hotels is voordelig, dus u genieten van Hotel-hopping plus een meer verlengd verblijf in een van de topbestemmingen van Indonesië.

Wonderful Indonesia

1 | GREEN HOST BOUTIQUE HOTEL PRAWIROTAMAN

Wat dit hotel uniek maakt, is dat het naast zijn fantastische luxe design een bank op de hoogste verdieping heeft die wordt aangeduid als de zolder Lounge, die is verbonden met een hydroponische tuin op het dak van het hotel.U bent van harte welkom om de weelderige tuin vol met allerlei soorten gewassen, kruiden en specerijen te bewonderen die worden gebruikt voor de maaltijden die worden geserveerd in het Resort.

Wat betreft de kamers, ze zijn niet alleen comfortabel.Aan de andere kant, de industrieel-achtige lay-out is helemaal de moeite waard een film of twee, of tien! Het hotel biedt ook uitstekende kwaliteit fundamentele voorzieningen die nodig zijn tijdens het reizen, dus je gaan licht tijdens een verblijf in misschien wel de meest comfortabele resorts in de stad.

2 | YATS COLONY

Wanneer u naar het Resort gaat, wordt u verwelkomd door een zwembad omringd door de rijk ontwikkelde structuur van het hotel.Elk gebied heeft een bepaald thema en titel.YATS Colony is een uitstekende locatie om te houden in dat zoeken een hotel dat de ogen zal behagen en ontspannen uw eigen geest en lichaam.

3 | LOKAL HOTEL & RESTAURANT

Dit opvallende en levendige hotel is verbijsterend.Sommige van de kamers zijn in een schattige twee verdiepingen indeling, met de vloer is de woonkamer en het hoogste niveau is de matras.Deze schattige instelling heeft een zwembad en een restaurant waar eten.Alles duurt minder dan een half uur oprit om op de locatie te komen.De prachtige Borobudur-tempel is ook een oprit van een uur van dit etablissement dat onderscheidend is.

4 | OMAH KECEBONG

Hier is waar je niet alleen in staat bent om de nacht in een echt traditioneel huis te blijven, maar je zult ook worden geserveerd met een paar lekkere authentieke gerechten.

Daarnaast beschikt het pension over leuke arrangementen die je een echte ervaring geven in een vriendelijke Javaanse Gemeenschap en hun levensstijl ontdekken.Veel van deze pakketten omvatten een Tour, een kebaya-dragende ontmoeting, traditionele gerechten, traditionele spelletjes, Tours naar omliggende boerderijen, werkelijke rijst aanplant, en nog veel meer.De regio staat bekend om zijn visserij-en fiets acties.Het Resort is voorzien van een flatscreen-tv in elke kamer, gratis Wi-Fi naast een 24-uurs receptie om aan uw wensen te voldoen.